Over CijferPlus

Over CijferPlus

CijferPlus maakt het u makkelijker en leuker

Al onze diensten leveren we op maat. U bent degene die bepaalt. Daarbij maakt CijferPlus zich sterk voor een proactieve houding en een flexibele instelling waarbij kwaliteit voorop staat. Zo werken we met ‘SnelStart’ en 'Exact Online'. Gebruikersvriendelijke softwareprogramma's, waarbij uitwisseling van gegevens online plaatsvindt, zodat u verder kunt werken terwijl wij uw administratie controleren. Daarnaast houden we onze kennis voortdurend op peil door het volgen van nieuwe ontwikkelingen op allerlei gebieden. En bij onze prijsafspraken beogen we dat bovenal onze opdrachtgever centraal staat. Want alleen onder deze voorwaarden kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Maak verder kennis met CijferPlus en lees onze geschiedenis, wat de aansluiting van CijferPlus Administratie bij NOAB voor u betekend en enkele referenties van onze klanten.

Geschiedenis van CijferPlus Administratie

Start van de onderneming

Voordat de oprichting een feit was, bestond de wens reeds langer om voor eigen rekening een administratiekantoor te beginnen. Medio 2006 is CijferPlus opgericht waarbij de klant in het middelpunt staat voor de te leveren diensten.

Kantoorhouder

De kantoorhouder en eigenaar van CijferPlus is René Arnold.

Voordat hij met CijferPlus startte, was hij werkzaam bij diverse gerenomeerde accountantskantoren w.o. KPMG Accountants en Ernst & Young. Dit vormt tot op de dag van vandaag een goede basis om de klanten van CijferPlus van dienst te zijn. Gedurende de werkzame periode bij de diverse accountantskantoren heeft hij de nodige ervaring opgedaan bij uiteenlopende bedrijven en op diverse kennisniveaus. René Arnold heeft een HBO-opleiding genoten, namelijk SPD Bedrijfsadministratie. Naast deze opleiding heeft hij de nodige kennis vergaard door middel van aanvullende studies en cursussen.