Klantenportaal

Inloggen op de online diensten van CijferPlus Administratie? Lees het hieronder.

Welkom op het klantenportaal waar u toegang kunt krijgen tot de digitale dienstverlening van CijferPlus Administratie. Gebruik uw inloggegevens om verbinding te maken van onze online diensten.

Fiscaal dossier 'Nextens'

Fiscaal dossier 'Nextens'

Het klantportaal van Nextens is het fiscaal dossier waarmee aangiften en documenten tussen cliënten en CijferPlus vice versa kunnen worden uitgewisseld, geaccordeerd en opgeslagen.

Met het klantportaal van Nextens heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week de beschikking over uw aangiften in uw fiscale dossier. Met een klik op onderstaande knop gaat u naar de omgeving van uw fiscale aangiften.
Na het invullen van uw inloggegevens heeft u toegang tot uw fiscale aangiften.

Nmbrs®

Nmbrs®

24 uur per dag uw berekeningen en gegevens inzien

Voor het raadplegen van uw salarisgegevens kunt u gebruik maken van de Nmbrs®-app op uw telefoon, maar u kunt ook inloggen op de website om uw gegevens te bekijken. Afhankelijk van uw rechten krijgt u toegang tot de salarisgevens van uw medewerkers of van uzelf.

Exact Online

Exact Online

Exact software biedt een online administratiepakket, dat voor een groot deel afgestemd kan worden op de wensen en omvang van uw onderneming.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om vanaf deze plek in te loggen op het door ons ondersteunde, online-administratiepakket Exact Online voor het raadplegen en verwerken van uw boekhouding. Selecteer de button van Exact om naar de inlogpagina te gaan. U kunt hier uw boekhouding raadplegen in Exact Online.

SnelStart Web

SnelStart Web

SnelStart is boekhoudsoftware gemaakt voor kleine en middelgrote bedrijven.

SnelStart Web is de webapplicatie voor het eenvoudig factureren van uw verkopen en vastleggen van inkoopfacturen. Selecteer het SnelStart-logo om in te loggen en uw administratie te raadplegen.