Overige belastingaangiften

Bij Cijfersplus hebben wij kennis van alle soorten belastingen.

Naast alle eerder genoemde belastingen kunt te maken krijgen met overige belastingsoorten. Ook bij deze belastingen kunnen wij u adviseren of helpen met de aangifte.

Verschillende belastingsoorten, verschillende aangiftes

Verschillende belastingsoorten, verschillende aangiftes

Bij CijferPlus beschikken wij over de juiste kennis om u te helpen met alle aangiftes.

Als onderneming hebt u te maken met verschillende soorten belastingen. Zo kunt u, wanneer u een BV of NV bent, bijvoorbeeld te maken krijgen met dividendbelasting. Deze belasting betaalt u op het moment dat het vennootschap dividend uitkeert aan zijn aandeelhouders. Ook wanneer u dividend op beursgenoteerde aandelen ontvangt, wordt dividendbelasting uitgekeerd.

Een andere vorm van belasting waarmee u als ondernemer te maken kunt krijgen is erf- en schenkbelasting. Bij overlijden hebben nabestaanden vaak recht op een erfenis. De nabestaanden moeten vervolgens over de erfenis erfbelasting betalen. Ook over schenkingen moet belasting betaald worden. Aan elke vorm van belasting zitten weer andere regels verbonden. Wij kennen deze regels en kunnen u helpen en adviseren op het gebied van allerlei soorten belastingen!

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Cijferplus helpt u met uw overige belastingaangiften

Neem snel contact op met CijferPlus. Wij helpen u graag met uw aangiftes!

Bij Cijfersplus hebben wij kennis van alle soorten belastingen. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren op het gebied van aangiftes en aangifte doen. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak!