Toeslagen

CijferPlus adviseert graag op het gebied van toeslagen

Binnen het Nederlandse belastingstelsel kennen we naast de belastingen ook toeslagen. Toeslagen zijn tegemoetkomingen in bepaalde kosten. Wij kunnen u helpen met het aanvragen en wijzigen van toeslagen. Ook adviseren wij u graag op het gebied van toeslagen.

Zorgtoeslag

Zorgtoeslag

Een tegemoetkoming in de kosten

Zorgtoeslag is een tegemoetkoming in de zorgverzekering voor de lagere inkomens in Nederland. Als uw inkomen hoger of lager wordt, dan heeft dit ook gevolgen voor de ontvangst van de zorgtoeslag. Elk jaar wordt aan de hand van uw inkomen de zorgtoeslag vastgesteld.

Huurtoeslag

Huurtoeslag

Komt u in aanmerking? CijferPlus zoekt het voor u uit.

Huurtoeslag is een bijdrage van de overheid voor de huur van uw woning. Afhankelijk van uw inkomen en de hoogte van uw maandelijkse huur komt u in aanmerking voor huurtoeslag.

Kunnen wij u adviseren op het gebied van toeslagen?

CijferPlus helpt u hierbij.

Kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag

Neem snel contact op met CijferPlus. Wij helpen u graag met uw aangifte!

Er zijn twee soorten toeslagen wanneer u kinderen hebt: het kindgebonden budget en de kinderopvangtoeslag. Gezinnen met kinderen komen vanaf het begin in aanmerkingen voor een kindgebonden budget. De hoogte van het budget wordt bepaald door de hoogte van uw inkomen. Ook speelt de leeftijd van uw kinderen een rol. De kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang. De kinderopvang moet wel vanuit een erkende instelling worden aangeboden.

Kunnen wij u adviseren op het gebied van toeslagen? Of u helpen met het aanvragen van toeslagen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!