Wilt u online boekhouden?

Wilt u ook online gaan boekhouden? Wij kunnen u hierbij helpen. CijferPlus maakt gebruik van Exact Online en SnelStart in combinatie met 'Scan & Herken'.

Voor een onderneming is online boekhouden een uitkomst. Mits u een computer met internetaansluiting heeft is uw boekhouding altijd beschikbaar, u kan eenvoudig uw boekhouder of accountant mee laten kijken en u heeft geen omkijken naar updates. En, nog een belangrijk voordeel: bij online boekhouden wordt alle date op een externe server opgeslagen waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken om verloren data.

Exact Online

Exact software biedt een online administratiepakket, dat voor een groot deel afgestemd kan worden op de wensen en omvang van uw onderneming.

Met dit pakket kunt u uw administratie door CijferPlus laten doen en zelf mee kijken. Dit heet een meekijkabonnement. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw administratie te doen, terwijl wij meekijken om u op de juiste momenten te adviseren en assisteren.

Wilt u Exact Online graag eens uitproberen?

Met een proefabonnement kunt u 30 dagen lang gratis en vrijblijvend alle boekhoudfuncties van dit programma uitproberen

Verder biedt Exact Online ook de mogelijkheid om via een applicatie op uw telefoon of tablet uw bedrijfsadministratie in te kijken. Wilt u Exact Online graag eens uitproberen? Dit kan! Met een proefabonnement kunt u 30 dagen lang gratis en vrijblijvend alle boekhoudfuncties van dit programma uitproberen. Kijk hiervoor op de website van Exact.

Snelstart

Snelstart

SnelStart biedt vanaf versie 12 de mogelijkheid om de boekhouding online te gebruiken

SnelStart biedt vanaf versie 12 de mogelijkheid om de boekhouding online te gebruiken, echter bij SnelStart staat de software op uw eigen computer en is uitsluitend uw database online beschikbaar. Daarnaast biedt SnelStart Web een overzichtelijk dashboard, waarmee u op ieder gewenst moment inzicht heeft in uw boekhouding. SnelStart Web is volop in ontwikkeling. Inmiddels kunt u hiermee ook een eenvoudige boekhouding bijhouden en factureren. De SnelStart-app biedt u ook mogelijkheden voor het uploaden van bonnen en het maken van fakturen en offertes. Zo kunt u bijvoorbeeld uw factuur direct naar de klant verzenden, zodra u uw werkzaamheden heeft afgerond. Aangezien CijferPlus ook beschikt over SnelStart kunnen wij, na het verkrijgen van toegang tot uw administratie, met u meekijken en zonodig wijzigingen aanbrengen. Ook bij SnelStart kunt het pakket 30 dagen lang gratis uitproberen. Kijk hiervoor op de wesite van SnelStart.

Scan & Herken

Gemakkelijk uw in- en verkoopfacturen verwerken

CijferPlus biedt Exact Online en SnelStart aan met een service voor het scannen en herkennen van facturen: Scan & Herken. Via een bericht dat gekoppeld wordt aan de mailbox van uw administratie, kunt u heel gemakkelijk uw in- en verkoopfacturen verwerken in uw boekhouding. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bank en administratie aan elkaar te koppelen: dit houdt uw administratie altijd up-to-date.

Storecove en Peppol

Storecove en Peppol

Gemakkelijk uw in- en verkoopfacturen verwerken

Naast Scan & Herken biedt CijferPlus u een koppeling aan van uw administratie met het Europees facturatienetwerk Peppol middels Storecove. Peppol zal in toenemende mate de functie van Scan & Herken overnemen. Alle facturen, die worden verzonden via Peppol, zullen automatisch bij de op het peppol-netwerk aangesloten klanten in de administratie worden afgeleverd. Op deze wijze is CijferPlus Administratie voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen. Verder biedt Storecove een facturenportal, zodat automatisch facturen uit portals van leveranciers opgehaald kunnen worden, bijv. van telecommaatschappijen en vele andere leveranciers.